top of page
IMG_9324 (1).JPG

COMBINATIE PROGRAMMA AUSTRALIË EN NIEUW-ZEELAND

Kun jij niet kiezen tussen Australië of Nieuw-Zeeland? Kies niet en ga gewoon als Au Pair aan de slag in beide landen. Als je toch al aan die kant van de wereld bent, waarom dan niet Au Pair zijn in beide landen?

De minimale verblijfsduur per land is zes maanden en maximaal kun je per land twaalf maanden blijven. Je kunt de programma’s dus op verschillende manieren combineren. Ga je eerst voor minimaal zes maanden naar Australië en daarna door naar Nieuw-Zeeland? Of juist andersom?

Het zakgeld in Nieuw-Zeeland is gemiddeld tussen de 240-280 NZD per week, afhankelijk van het aantal uur dat jij per week werkt. Heb jij een opleiding afgerond gerelateerd aan het werken met kinderen? Check dan nu ook ons Expert Au Pair programma. Je hebt daarnaast er ook recht op doorbetaalde vakantie en bent onderdeel van het gezin! De partner in Nieuw- Zeeland organiseert regelmatig uitjes voor de Au Pairs en de oriëntatie is bij de programmakosten inbegrepen. Ben jij netjes de afgesproken tijd als Au Pair gebleven? Dan maak jij kans op een completion bonus van 10 NZD per week dat je hebt gewerkt! Dat kan dus een mooie bonus worden. In Nieuw-Zeeland bieden we daarnaast ook nog het Elderly Companion programma aan, dus mocht je liever in Nieuw-Zeeland met ouderen werken, kan dat zeker!

Gemiddeld ontvang je in Australië 200-400 AUD zakgeld per week, afhankelijk van het aantal uren dat jij werkt. Je maakt aan het einde van je Au Pair tijd nog kans op een completion bonus van 500 AUD, hoe fijn is dat. Verder organiseert de partnerorganisatie een oriëntatie in Sydney.

In beide landen werk je gemiddeld 30-35 uur per week voor het gastgezin en heb je gewoon recht op kost en inwoning.

                                                     

De kosten

Programmakosten: €500.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

 • Vast contactpersoon in Nederland, in Nieuw-Zeeland en in Australië; 

 • Workshops georganiseerd door de partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland; 

 • Een oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland; 

 • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

 • De reis naar Nieuw-Zeeland en Australië toe en terug naar Nederland; 

 • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij;

 • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

 • De kosten voor het internationale rijbewijs; 

 • De kosten voor het visum voor Nieuw-Zeeland en voor Australië; 

 • De kosten voor een WWCC(Working With Children Check); 

 • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland

Onze partnerorganisatie is gevestigd in Auckland, op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Ze plaatsen Au Pairs door het gehele land, dus het is ook mogelijk om op het Zuidereiland geplaatst te worden. Ze zijn enorm betrokken, komen verschillende keren op huisbezoek tijdens jouw tijd daar, organiseren een oriëntatie aan het begin van jouw Au Pair tijd bij jouw gastgezin in de buurt, organiseren verschillende uitjes gedurende het jaar en helpen je in contact te komen met andere Au Pairs! 

De partnerorganisatie in Australië

​We werken met verschillende partnerorganisaties in Australië en plaatsen Au Pairs door bijna het hele land!  De partner heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en begeleiden van Au Pairs en de gastgezinnen. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens jouw Au Pair tijd. Ook organiseren zij leuke Au Pair activiteiten voor jou als Au Pair zoals surfcamps en picknicks. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Nieuw-Zeeland én in Australië? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

Combinatie andere landen 

Wie weet ben je wel enthousiast geworden over het combi programma, maar kies je liever voor twee andere landen, dat kan ook! Neem gerust met ons contact op om de opties te bespreken. 

IMG_0586.JPG
bottom of page