top of page
Au Pair Oostenrijk

AU PAIR OOSTENRIJK

Ben jij een ski- of snowboard fan? Zie jij jezelf al Au Pair zijn tussen prachtige bergen of in klassieke steden? Ja? Kies dan voor Oostenrijk! 

 

Het programma

In Oostenrijk werk je gemiddeld tussen de 20 en de 25 uur per week. Hier ontvang je €530,- zakgeld per maand voor en dit kun je dus gebruiken voor jezelf om bijvoorbeeld leuke dingen van te gaan doen. Je ontvangt ook kost en inwoning van het gastgezin, dus het zakgeld is echt voor jou. Je bent verplicht om een taalcursus Duits te volgen en de partner helpt je hierbij om deze uit te zoeken. Het gastgezin betaald de helft van deze cursus en jij de andere helft. Verder is het zo dat je minimaal de basiskennis van de Duitse taal dient te beheersen, naast de basiskennis van de Engelse taal. Je hebt recht op 5 weken doorbetaalde vakantie per jaar dat je werkt en het minimale verblijf is zes maanden. 

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Oostenrijk; 

  • Het gastgezin betaald de helft van jouw taalcursus Duits;

  • Goede begeleiding voor-, tijdens- en na je vertrek; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Oostenrijk toe en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie in Oostenrijk is jouw vaste aanspreekpunt wanneer je in Oostenrijk bent. Zij organiseren leuke uitjes voor de Au Pairs en helpen je waar nodig. Zij zijn gevestigd in het mooie Wenen. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Oostenrijk? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page