top of page
IMG_0302.jpg

AU PAIR ZWITSERLAND

Zwitserland staat natuurlijk bekend om zijn natuur; het heeft talloze bergen, dalen en meren. Daarnaast denk je wellicht ook direct aan de Zwitserse kazen, de chocolade en horloges. Als Au Pair in Zwitserland kun je alles ontdekken wat Zwitserland te bieden heeft! 

Het programma

Het programma is te volgen vanaf minimaal twaalf maanden. Zo maak je ieder seizoen mee, iedere feestdag en bouw je echt een super band met je gastgezin op. Je werkt 30 uur per week en ontvangt daar omgerekend ongeveer €600,00 zakgeld per maand voor. Je hebt recht op 4 weken doorbetaalde vakantie per 12 maanden werken. Wanneer je onder de 20 jaar oud bent is dit zelfs 5 weken doorbetaalde vakantie per 12 maanden werken.  

Het Au Pair programma in Zwitserland heeft nog meer leuke extra's. Het gastgezin betaald namelijk zelfs minimaal 120 uur aan taallessen voor je! En daarnaast betalen ze 50% van je verzekeringen en de kosten voor het ov wanneer je hier voor je werk gebruik van dient te betalen en ook voor de taallessen. 

Kortom, een geweldig programma in een geweldig land! 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00) 

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf; 

  • Een vast contactpersoon in Zwitserland die ook enorm leuke uitjes organiseert; 

  • Taallessen Duits in Zwitserland; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Zwitserland en terug naar Nederland. In sommige gevallen betaalt het gezin hier ook aan mee; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken samen met een fijne partnerorganisatie die jouw vaste aanspreekpunt is wanneer jij in Zwitserland aan komt. Zij helpen jou in contact komen met andere Au Pairs in de buurt en helpen je verder op weg met al jouw vragen. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Zwitserland? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page