top of page
IMG_5278.JPG

AU PAIR LUXEMBURG

Blijf binnen Europa en kies eens voor een land waarbij je jouw Engelse, Duitse en Franse taal op kunt halen. Kies als Au Pair voor Luxemburg! 

 

Het programma

Wanneer je kiest voor dit programma werk je gemiddeld 25 uur in de week! Hoe ideaal om in je vrije tijd een taalcursus te volgen, die de familie voor je betaald. Je hebt ook voldoende vrije tijd om met vrienden af te spreken of wat meer van het land te zien. De meeste Au Pairs plaatsen we in de hoofdstad, maar er zijn zeker ook nog meer mogelijkheden. En wat een prachtnatuur heeft Luxemburg je te bieden. Je kunt al vanaf twee maanden als Au Pair aan de slag tot maximaal twaalf maanden. Je ontvangt kost en inwoning en zakgeld voor jouw gewerkte uren. Dit komt neer op ongeveer 100 euro per week. Je kunt hier prima van rondkomen en wellicht nog wat geld sparen. 

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Luxemburg; 

  • Goede begeleiding voor-, tijdens- en na je vertrek;

  • Taalcursus in taal naar keuze in Luxemburg;

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Luxemburg toe en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie is gevestigd in Luxemburg stad. Ze spreken meerdere talen en zorgen er voor dat jij een fijne tijd hebt in Luxemburg. Ze organiseren uitjes voor de Au Pairs en staat voor je klaar! Je voelt je dus nooit alleen in het buitenland. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Luxemburg? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page