AU PAIR FRANKRIJK

Dit populaire vakantieland, met het heerlijke eten, de mooie taal en de romantische hoofdstad maakt Frankrijk een toffe Au Pair bestemming!

Het programma

We plaatsen Au Pairs door heel Frankrijk, dus heb jij een voorkeur wat betreft een stad of regio? Dan gaan we ons best doen om hier een perfecte familie voor je te vinden! Vanaf zes maanden kun je al als Au Pair naar Frankrijk toe gaan en tijdens de zomermaanden al vanaf twee á drie maanden. Dus mocht je niet zo lang de tijd hebben, kies dan voor het zomerprogramma. Je werkt gemiddeld 30 uur in de week en ontvangt €60,00 tot €100,00 per week aan zakgeld. Je hebt voldoende vrije tijd om het land te ontdekken, met vrienden af te spreken, een sport te beoefenen of een taalcursus te volgen. Je kunt het gehele jaar door starten.

Wanneer je voor het Au Pair in Frankrijk programma kiest, is het belangrijk dat je de basiskennis van de Franse taal beheerst.

De kosten

Programmakosten: €250.00 (inclusief administratiekosten van €50.00)

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf.

  • Een vast contactpersoon in Frankrijk. 

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Frankrijk en terug naar Nederland.

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij!

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken met verschillende partnerorganisaties samen in Frankrijk! Wanneer je als Au Pair naar Parijs gaat, dan nodigt de partnerorganisatie je uit op kantoor voor een welkomstgesprek en ze organiseren uitjes door het jaar heen. Ze zijn er voor jou wanneer je ze nodig hebt en zijn dus jouw vaste aanspreekpunt in Frankrijk. Ze hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van Au Pairs in Franse gastgezinnen en zijn er dus ook echt voor jou!

Yellow Au Pairs                  

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Heb je vragen, neem contact met ons op!

Nieuwkuijk, the Netherlands

KvK: 74126997

©2021 by Yellow Au Pairs.