top of page

AU PAIR FRANKRIJK

Dit populaire vakantieland, met het heerlijke eten, de mooie taal en de romantische hoofdstad maakt Frankrijk een toffe Au Pair bestemming!

Het programma

We plaatsen Au Pairs door heel Frankrijk, dus heb jij een voorkeur wat betreft een stad of regio? Dan gaan we ons best doen om hier een perfecte familie voor je te vinden! Vanaf zes maanden kun je al als Au Pair naar Frankrijk toe gaan en tijdens de zomermaanden al vanaf twee á drie maanden. Dus mocht je niet zo lang de tijd hebben, kies dan voor het zomerprogramma. Je werkt gemiddeld 30 uur in de week en ontvangt €60,00 tot €100,00 per week aan zakgeld. Je hebt voldoende vrije tijd om het land te ontdekken, met vrienden af te spreken, een sport te beoefenen of een taalcursus te volgen. Je kunt het gehele jaar door starten.

Er zijn nu ook Au Pair mogelijkheden wanneer je 17 jaar oud bent in Frankrijk! Met een toestemmingsbrief van je ouders kunnen we je nu ook in Frankrijk plaatsen. Het is dan wel enorm belangrijk om geen regio-voorkeur op te geven. 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief het volgende:

 • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf;

 • Een vast contactpersoon in Frankrijk. De partner organiseert leuke uitjes voor jou als Au Pair; 

 • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

 • De reis naar Frankrijk en terug naar Nederland; 

 • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij;

 • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

 • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken met verschillende partnerorganisaties samen in Frankrijk! Wanneer je als Au Pair naar Parijs gaat, dan nodigt de partnerorganisatie je uit op kantoor voor een welkomstgesprek en ze organiseren uitjes door het jaar heen. Ze zijn er voor jou wanneer je ze nodig hebt en zijn dus jouw vaste aanspreekpunt in Frankrijk. Ze hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van Au Pairs in Franse gastgezinnen en zijn er dus ook echt voor jou! Een van onze partners, Au Pair Butrfly, zegt het volgende over het programma en zie ook vooral het filmpje van de partner: 

Here is a quick summary why to become an Au Pair in France:  

 • An opportunity to discover all the landscapes in one country: beach or ski, architectural big cities or beautiful villages full of history

 • For people passionate about culture and food...

 • The most romantic language ! 

 • Join a French family who will make you discover wine and cheese. Here is a video to illustrate, this is one of our American Au Pairs during a summer in Biarritz. 

 • Meet people from all over the world: all our au pairs join the community of our partner Au Pairs of Paris in charge of organizing digital and face to face meetings.

 • Easy to travel in Europe to discover Spain, Italy, Switzerland, Germany or Belgium !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yellow Au Pairs                  

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Frankrijk? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

Au Pair program in France (1).png
bottom of page