top of page
Zomer

ZOMER AU PAIR 

Wil je graag Au Pair worden, maar niet zo lang van huis weg zijn? Heb je tijdens de zomermaanden voldoende tijd en wil je graag dan wat van de wereld zien en op avontuur? Ga dan als Zomer Au Pair aan de slag! 

Het programma

Het Zomer Au Pair programma is een verkort programma voor tijdens de zomer maanden! Dit is mogelijk in Spanje, Italië, Frankrijk, Luxemburg én België. Je bent minimaal beschikbaar voor twee tot drie maanden tijdens de zomermaanden. Je voldoet verder aan de gestelde voorwaarden van het land en ontvangt voor je gewerkte uren gemiddeld €60,00 en €100,00 per week zakgeld. Zie jij jezelf al helemaal tijdens de zomer dit avontuur aangaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf; 

  • Een vast contactpersoon in het land van keuze die ook enorm leuke uitjes organiseert; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar jouw gastgezin en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken in ieder land samen met partnerorganisaties. Deze partners zijn jouw vaste aanspreekpunt wanneer jij in het buitenland bent en zij organiseren uitjes voor jou en zorgen dat jij in contact komt met andere Au Pairs. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan als Zomer Au Pair? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl 

bottom of page