Au Pair Ierland

AU PAIR IERLAND

Wil jij werken aan je Engelse taal terwijl je Au Pair bent in een prachtige omgeving en rijke cultuur? Denk dan eens aan ons Au Pair in Ierland programma. 

 

Het programma

In Ierland werk je gemiddeld tussen de 20 en de 30 uur per week. Je krijgt kost en inwoning van het gastgezin en ook zakgeld! Dit zakgeld ligt gemiddeld tussen de €100,- en €150,- per week, dit is afhankelijk van het aantal uren dat je werkt en het gezin. Hier kun je dus goed van rondkomen en heel veel leuke dingen gaan doen. Bezoek de stad Dublin, ga wandelen in de natuur en ontdek de Ierse cultuur samen met je nieuwe vrienden. Gezinnen zijn open minded en nemen je echt op in het gezin. Een voorbeeld uit een dag van een Au Pair in Ierland? Je brengt de kids naar school, zorgt dat er lunch klaar staat en zorgt dat de kamers van de kinderen netjes zijn. In de middag ga je met vrienden de stad in of doe je iets voor jezelf. 's Avonds help je met de afwas en kijk je een film met je gastgezin. Wil je meer weten over dit progamma? Neem dan gerust contact met ons op. Je woont voor minimaal zes maanden bij jouw gastgezin in en bouwt op die manier echt een sterke band met ze op. 

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €250.00 (inclusief administratiekosten van €50.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

·       Vast contactpersoon in Nederland en in Ierland.

-       Goede begeleiding voor-, tijdens- en na je vertrek.  

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

·       De reis naar Ierland toe en terug naar Nederland.

·       Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij!

·       Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie plaatst Au Pairs in Engeland en in Ierland en zijn er voor jou wanneer je ze nodig hebt. Ze organiseren ook leuke uitjes voor de Au Pairs en je bent dus nooit echt alleen. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Heb je vragen, neem contact met ons op!

Nieuwkuijk, the Netherlands

KvK: 74126997

©2021 by Yellow Au Pairs.