top of page
Au Pair Nieuw-Zeeland

AU PAIR NIEUW-ZEELAND

Reis naar de andere kant van de wereld: Nieuw-Zeeland. Dit enorme veelzijdige land met de mooiste natuur, cultuur en geschiedenis is een perfecte plek om een paar maanden te wonen en te werken als Au Pair! Wil jij de Kiwi cultuur ontdekken? Ga dan aan de slag als Au Pair in dit adembenemende land! 

 

Het programma

We bieden in Nieuw Zeeland wel drie verschillende programma's aan. 

1. Het reguliere Au Pair programma

Je werkt gemiddeld tussen de 30 en de 35 uur per week, voldoende vrije tijd dus nog om veel van het land te zien en de natuur in te trekken. Het gemiddelde zakgeld ligt tussen de 240 NZD en 280 NZD per week. Je kunt hier goed van rondkomen, daarnaast kun je ook wat sparen om nog op reis te gaan bijvoorbeeld na of tijdens je Au Pair verblijf. Je verblijft voor minimaal zes maanden bij jouw gastgezin en maximaal voor twaalf maanden. Daarnaast heb je recht op vier weken doorbetaalde vakantie per twaalf maanden werken. 

2. Het Expert Au Pair programma 

Het Expert program is speciaal voor de Au Pairs met professionele ervaring in het werken met kinderen. Je verblijft voor minimaal twaalf maanden bij jouw gezin en krijgt net wat meer verantwoordelijkheden. Je werkt gemiddeld tussen de 30 en 40 uur per week en het minimum zakgeld is hierbij 290 NZD voor 30 uur werken. Ook hier heb je recht op doorbetaalde vakantie. Heb jij een opleiding afgerond die te maken heeft met het werken met kinderen(denk hierbij aan een studie pabo of pedagogisch medewerker) of heb jij professionele werkervaring? Dan kom je in aanmerking voor dit extra programma. 

3. Het Elderly Companion programma 

Wil jij wel graag een tijdje in Nieuw Zeeland wonen en werken, maar werk je liever niet met kinderen? Denk dan eens na over het Elderly Companion programma. Hierbij woon je bij een ouder koppel of een ouder iemand in huis, help je ze bij hun dagelijkse bezigheden, gaat koffie drinken samen, brengt ze naar hun doktersafspraak, zorgt voor wat licht huishoudelijke taken, kletst met ze over de verhalen van vroeger, gaat een wandeling maken en bent er voor de mensen! Je kunt al vanaf minimaal zes maanden als Elderly Companion aan de slag en ontvangt hier ook minimaal 240 NZD per week voor. Kost en inwoning is inbegrepen en je hebt recht op doorbetaalde vakantie. Een prachtig programma om zo onderdeel te worden van een gezin. Wil je meer lezen over dit programma, bekijk onze Elderly Companion pagina

Je Au Pair visum is 12 maanden geldig, dus je hebt voldoende tijd om het prachtige land te ontdekken. Ben jij netjes de afgesproken tijd als Au Pair gebleven? Dan maak jij kans op een completion bonus van 10 NZD per week dat je hebt gewerkt! Dat kan dus een mooie bonus worden. 

Kun je niet kiezen tussen Nieuw-Zeeland of Australië? Kies dan voor het combinatie programma

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Nieuw-Zeeland;

  • Workshops georganiseerd door de partnerorganisatie; 

  • Een oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie en is inclusief CPR course. Start je avontuur goed en maak alvast vrienden! De oriëntatie zal plaatsvinden bij jouw Au Pair gezin in de buurt; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Nieuw-Zeeland toe en terug naar Nederland;

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij;

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG);

  • De kosten voor het internationale rijbewijs;

  • De kosten voor het visum. Deze kosten bedragen ongeveer €150,00;
  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie is gevestigd in Auckland, op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Ze plaatsen Au Pairs door het gehele land, dus het is ook mogelijk om op het Zuidereiland geplaatst te worden. Ze zijn enorm betrokken, komen verschillende keren op huisbezoek tijdens jouw tijd daar, organiseren een oriëntatie aan het begin van jouw Au Pair tijd bij jouw gastgezin in de buurt, organiseren verschillende uitjes gedurende het jaar en helpen je in contact te komen met andere Au Pairs! 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Nieuw Zeeland? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

EXTRA!!! 

Start voor 13 juli 2023 als Au Pair in Nieuw-Zeeland en ga of gratis bungeejumpen of ga op cruise om dolfijnen en walvissen te spotten! Hoe tof is dat!  

bottom of page