Yellow Au Pairs, your happy and bright Au Pair Agency.

Wij maken het voor jongeren tussen de 17 en de 30 jaar oud mogelijk om een tijdje naar een buitenlandse bestemming te gaan, daar te wonen en te werken bij een gastgezin in huis. Een perfecte manier om voor een tijd op reis te gaan, werkervaring op te doen, terwijl je bij een gastgezin inwoont en een enorm goede band met ze op gaat bouwen. Yellow Au Pairs is niet alleen een Au Pair Agency. Zo bieden we ook stageprogramma’s naar Amerika aan én stageprogramma’s voor Amerikanen om naar Nederland te komen. Daarnaast kun je ook op reis met onze Social Work gerelateerde reizen. Kijk vooral op de pagina ‘other’ voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Yellow Au Pairs? 

      Enorm persoonlijk; je bent geen nummertje 

      Eigen ervaring als Au Pair 

      Gescreende gastgezinnen en partnerorganisatie 

      Betaalbaar 

SAMANTHA KLERX

 

 

Deze enthousiaste, koffiedrinkende reiziger was zelf ooit Au Pair in 2010 in Engeland. Ze genoot van iedere minuut en heeft een bijzondere relatie met haar gastgezin, die inmiddels weer in Amerika wonen (waar ze vandaan komen). Inmiddels zijn het geen drie gastkindjes meer, maar vijf. Ze is peettante geworden van een van de kids en ziet haar gastmoeder meer als beste vriendin. Maakt prachtige reizen met haar gastgezin, ging o.a. in 2017 naar Nicaragua met ze.

 

Ze studeerde toerisme en heeft een aantal jaar gewerkt in de Au Pair industrie. Ze woont samen met haar grote liefde in het mooie dorp Nieuwkuijk aan de rand van 's-Hertogenbosch en is onder andere op wereldreis geweest naar Thailand, Sri Lanka, Nieuw Zeeland, Japan en China. Altijd vrolijk en yellow!

Samen met kantoorpuppy Willem helpen ze jou graag op weg! 

Samantha Klerx
IMG_7523_edited.jpg

Heb je vragen, neem contact met ons op!

Nieuwkuijk, the Netherlands

KvK: 74126997

©2020 by Yellow Au Pairs.