top of page
Yellow Au Pairs logo

Yellow Au Pairs, your happy and bright Au Pair Agency.

Wij maken het voor jongeren tussen de 17 en de 30 jaar oud mogelijk om een tijdje naar een buitenlandse bestemming te gaan, daar te wonen en te werken bij een gastgezin in huis. Een perfecte manier om voor een tijd op reis te gaan, werkervaring op te doen, terwijl je bij een gastgezin inwoont en een enorm goede band met ze op gaat bouwen. We vinden persoonlijk contact het allerbelangrijkste. We helpen je vooraf jouw Au Pair tijd, tijdens jouw Au Pair avontuur en ook daarna! Daarnaast bieden we nu ook een Summer Camp Counselor programma aan, hoe tof is dat. 

Waarom kiezen voor Yellow Au Pairs? 

  • Persoonlijk contact staat centraal, je bent geen nummertje; 

  • Wij weten hoe het is om als Au Pair aan de slag te gaan, omdat we zelf Au Pair zijn geweest; 

  • We werken met partnerorganisaties samen. Zij zijn jouw vaste aanspreekpunt in het buitenland, helpen je waar nodig en screenen de gezinnen; 

  • We bieden een betaalbaar programma aan;

  • We zijn lid van de International Au Pair Association(IAPA). 

IAPA_Logo_800px.jpg

SAMANTHA KLERX

 

 

Deze enthousiaste, koffiedrinkende reiziger was zelf ooit Au Pair in 2010 in Engeland. Ze genoot van iedere minuut en heeft een bijzondere relatie met haar gastgezin, die inmiddels weer in Amerika wonen (waar ze vandaan komen). Inmiddels zijn het geen drie gastkindjes meer, maar zes. Ze is peettante geworden van een van de kids en ziet haar gastmoeder meer als beste vriendin. Maakt prachtige reizen met haar gastgezin, ging o.a. in 2017 naar Nicaragua met ze.

 

Ze studeerde toerisme en heeft een aantal jaar gewerkt in de Au Pair industrie. Ze woont samen met haar grote liefde in het mooie dorp Nieuwkuijk aan de rand van 's-Hertogenbosch en is onder andere op wereldreis geweest naar Thailand, Sri Lanka, Nieuw Zeeland, Japan en China. Altijd vrolijk en YELLOW!

Samen met kantoorhond Willem helpen ze jou graag op weg! 

Samantha Klerx.jpg
Onze hond Willem
bottom of page