top of page
Au Pair Italië

AU PAIR ITALIË

Pizza, pasta, koffie en klassieke steden. Zie jij jezelf al helemaal onderdeel worden van de Italiaanse cultuur? Vertrek dan naar Italië als Au Pair!

Het programma

Vanaf zes maanden ga jij al op avontuur als Au Pair in het prachtige Italië! Wil jij toch liever alleen in de zomermaanden als Au Pair werken? Dat kan! Kies dan voor het verkorte zomerprogramma en ga vanaf twee tot drie maanden als zomer Au Pair weg. Het zakgeld dat je ontvangt ligt gemiddeld tussen de €65,00 en de €85,00 per week en je werkt gemiddeld 25 uur per week. We plaatsen Au Pairs door heel Italië, vaak dichtbij de grote steden. Buiten de uren dat je werkt, heb je voldoende vrije tijd en Italiaanse gezinnen staan er om bekend dat ze enorm hecht zijn. Het is niet nodig om al een woordje Italiaans te spreken, de basiskennis van de Engelse taal is al voldoende. Veel gezinnen vinden het belangrijk dat je de kinderen de Engelse taal leert en op die manier leer jij meer over de Italiaanse taal. Perfecte combi dus!

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf; 

  • Een vast contactpersoon in Italië. Die ook ontzettend leuke uitjes voor jou als Au Pair organiseert; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Italië en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie plaatst al Au Pairs in gezinnen in Italië voor heel wat jaren. Door deze ervaring weet ze heel goed wat ze doet en is er voor jou als Au Pair! Ze brengt je in contact met andere Au Pairs en daarnaast zorgt ze dat jij je echt goed thuis gaat voelen.

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Italië? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page