top of page

AU PAIR SPANJE

Tapas, siesta, fijne stranden en de taal. Do we need to say more?

Het programma

Familie is enorm belangrijk in Spanje en wanneer je voor dit programma kiest, ga jij je zeker onderdeel van het gezin voelen. Het is niet verplicht om de basiskennis van de Spaanse taal te beheersen, dit leer je in het land zelf! Natuurlijk is het wel fijn als jij je al wel een beetje verstaanbaar kan maken. Voor gezinnen in Spanje is het vaak enorm belangrijk dat de Au Pair de kinderen kennis laat maken met de Engelse taal. Je werkt gemiddeld 25 uur per week en hier ontvang je gemiddeld tussen de €60,00 en de €100,00 zakgeld per week voor.

 

Wist je dat je al vanaf je 17e als Au Pair naar Spanje kunt? En dat het zelfs mogelijk is om het gehele jaar door te starten met een minimum verblijf van drie maanden? Toch liever alleen in de zomer als Au Pair weg? Dat kan! Ga voor minimaal anderhalve maand al naar Spanje in de zomer. Het is niet mogelijk om een regio-voorkeur op te geven wanneer je voor een verkorte tijd als Au Pair in Spanje aan de slag gaat en wanneer je 17 jaar oud bent. 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00) 

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf; 

  • Een vast contactpersoon in Spanje die ook enorm leuke uitjes organiseert;   

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Spanje en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken in Spanje met verschillende partnerorganisaties samen in verschillende regio’s, dus voor ieder wat wils! De partnerorganisaties organiseren uitjes, zijn aangesloten bij de brancheorganisatie in Spanje en hebben als doel jou een te gekke tijd te laten beleven onder de Spaanse zon. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Spanje? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page