top of page
Au Pair China

AU PAIR CHINA

Wanneer je aan het Au Pair programma denkt, denk je wellicht niet direct aan China. Maar wat een bijzondere bestemming is dit! De enorme steden, het platteland en de wereldwonderen. Ga als Au Pair naar China voor minimaal 3 maanden en ontdek deze bijzonderen cultuur. 

Het programma

Bij het China programma ligt de focus op de culturele uitwisseling en met name op het leren van de Engelse (en Nederlandse) taal aan je gastkindje(s) en gastgezin. Je bent als Au Pair onderdeel van het gezin en dus echt de grote zus of broer! Je kunt al vanaf drie maanden aan de slag als Au Pair in China. Je werkt gemiddeld 30 tot 35 uur per week en daardoor heb je voldoende vrije tijd om het land te ontdekken en andere leuke dingen te gaan doen met je nieuwe vrienden. Je ontvangt 1500 RMB per maand zakgeld en dit is ongeveer 190 euro per maand. Je kunt hier overigens prima van rondkomen, aangezien je kost en inwoning van het gastgezin krijgt en je krijgt zelfs gratis Chinese lessen! Daarnaast gelden de extra's: 

 • Verblijf van drie maanden: Je krijgt de heenvlucht terug 

 • Verblijf van zes maanden:  je krijgt je heen en terugvlucht terug + 1000 RMB bonus

 

De kosten

Programmakosten: €400.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

 • Een te gekke oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie. Afhankelijk van waar je geplaatst gaat worden is deze of online of op kantoor bij de partnerorganisatie in Shenzhen; 

 • Vast contactpersoon in Nederland en in China;  

 • Heenvlucht en eventueel een bonus en de terugvlucht wanneer je de afgesproken tijd bent gebleven; 

 • Taallessen in Mandarijn op een universiteit; 

 • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:​

 • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

 • Visumkosten bij het consulaat. Deze kosten bedragen ongeveer €150,00; 

 • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

 • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie is voor ons enorm belangrijk. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens jouw Au Pair tijd. Ook organiseren zij leuke Au Pair activiteiten en is er een oriëntatie bij het programma inbegrepen. Een toffe manier om jouw Au Pair tijd te starten en op deze manier andere jongeren te ontmoeten en om even bij te komen van je jetlag.

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma

Enthousiast over het Au Pair in China programma en weet jij zeker dat jij dit gaat doen? Boek dan nu het China programma! De grenzen zijn weer geopend!   

bottom of page