Au Pair China

AU PAIR CHINA

Wanneer je aan het Au Pair programma denkt, denk je wellicht niet direct aan China. Maar wat een bijzondere bestemming is dit! De enorme steden, het platteland en de wereldwonderen. Ga als Au Pair naar China voor minimaal 3 maanden en ontdek deze bijzonderen cultuur. 

Het programma

Bij het China programma ligt de focus op de culturele uitwisseling en met name op het leren van de Engelse (en Nederlandse) taal aan je gastkindje(s) en gastgezin. Je bent als Au Pair onderdeel van het gezin en dus echt de grote zus of broer! Je kunt al vanaf je 17e als Au Pair in China aan de slag en al vanaf drie maanden dus. Je werkt gemiddeld 30 uur per week en daardoor heb je voldoende vrije tijd om het land te ontdekken en andere leuke dingen te gaan doen met je nieuwe vrienden. Je ontvangt 1500 RMB per maand zakgeld en dit is ongeveer 190 euro per maand. Je kunt hier overigens prima van rondkomen, aangezien je kost en inwoning van het gastgezin krijgt en je krijgt zelfs gratis Chinese lessen! Daarnaast gelden de extra's: 

 • Verblijf van drie maanden: je krijgt je heen en terugvlucht

 • Verblijf van zes maanden:  je krijgt je heen en terugvlucht + 1000 RMB bonus

 • Verblijf van negen maanden:  je krijgt je heen en terugvlucht + 1500 RMB bonus 

 • Verblijf van twaalf maanden:  je krijgt je heen en terugvlucht + 2000 RMB bonus

 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

 • Een te gekke oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie.

 • Vast contactpersoon in Nederland en in China. 

 • De visumkosten zitten bij het programma inbegrepen. 

 • Retourvlucht en eventueel bonus wanneer je de afgesproken tijd bent gebleven. 

 • Taallessen in Mandarijn. 

 • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:​

 • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij. 

 • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG). 

 • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Shanghai, een te gekke wereldstad met oneindig veel mogelijkheden! Onze partnerorganisatie is gevestigd in deze stad en plaatsen Au Pairs door het gehele land! De partner heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en begeleiden van Au Pairs en de gastgezinnen. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens jouw Au Pair tijd. Ook organiseren zij leuke Au Pair activiteiten en is er een oriëntatie bij het programma inbegrepen. Een toffe manier om jouw Au Pair tijd te starten en op deze manier andere jongeren te ontmoeten en om even bij te komen van je jetlag.

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma

Helaas zijn de grenzen nog gesloten en is het niet mogelijk om op dit moment als Au Pair naar China te reizen. We hopen dat dit op kort termijn gaat veranderen.