top of page
WhatsApp Image 2022-04-15 at 10.23.57 AM.jpeg

AU PAIR DENEMARKEN

Het land van Lego, de sprookjes van Hans Christian Andersen, Hygge(het Deense woord voor ons woord 'gezelligheid'), hippe steden en mooie kustlijnen. Zie jij jezelf hier al wel wonen en werken als Au Pair? 

Het programma

Je werkt maximaal 30 uur per week als Au Pair in Denemarken. Je ontvangt naast de kost en inwoning van het gezin ook zakgeld en dit is 4600 DK wat ongeveer €600,00 per maand is. Gezinnen zoeken het liefst een Au Pair die minimaal twaalf maanden kan blijven, maar er zijn ook gezinnen die akkoord gaan met een korter verblijf. We plaatsen Au Pairs door heel Denemarken. 

We plaatsen zelfs soms op Au Pairs via onze partnerorganisatie in Groenland of Zweden, hoe tof is dat! 

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Denemarken; 

  • Goede begeleiding voor-, tijdens- en na je vertrek;

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Denemarken toe en terug naar Nederland;

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij;

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG);

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie in Denemarken is jouw vaste aanspreekpunt wanneer je in Denemarken bent. Zij organiseren leuke uitjes voor de Au Pairs en helpen je waar nodig. Ze brengen je daarnaast ook in contact met andere Au Pairs in Denemarken. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Denemarken? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page