top of page
10659179_868744246507152_2177355808109784968_n.jpg

AU PAIR DUITSLAND

Wandel jij straks door de Duitse stad Berlijn of misschien door München in je vrije tijd? Ga jij hiken in de prachtige natuur of misschien skiën? En spreek jij straks vloeiend Duits? Zie je dat wel zitten? Kies dan voor het Au Pair programma in ons buurland Duitsland. 

Het programma

We plaatsen Au Pairs door heel het land. Dus van Berlijn tot aan Keulen en weer terug. Dus enorm veel toffe mogelijkheden voor jou als Au Pair om te wonen! Je werkt maximaal 30 uur per week als Au Pair in Duitsland en ontvangt hiervoor €280,00 zakgeld per maand. Verder betaalt het gezin tot maximaal €60,00 per maand voor het openbaar vervoer en tot maximaal €50,00 per maand voor het volgen van een taalcursus. Je verblijft voor minimaal zes maanden bij het gastgezin en je werkt niet meer dan zes uur per dag voor het gezin. 

Het is verder niet verplicht om de Duitse taal te beheersen, maar een basiskennis van de taal is wel fijn. 

Per drie maanden dat je als Au Pair in Duitsland werkt, heb je recht op een week doorbetaalde vakantie. Dus per zes maanden dat jij als Au Pair werkt, heb je recht op twee weken doorbetaalde vakantie. Wie weet wil je dan wat meer van het land zien of een paar dagen terug naar Nederland toe reizen. 

Het is mogelijk om vanaf je 18e tot en met je 26e als Au Pair in Duitsland aan de slag te gaan. 

De partnerorganisatie is enorm betrokken en er zijn enorm veel leuke extraatjes inbegrepen bij het Au Pair programma in Duitsland. 

De kosten

Programmakosten: €350.00 (inclusief administratiekosten van €75.00) 

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf; 

  • Een oriëntatie in Berlijn van drie dagen; 

  • Vergoeding van €60,00 per maand voor het gebruik van het openbaar vervoer; 

  • Tegoed van €50,00 per maand voor de kosten van een taalcursus; 

  • Een vast contactpersoon in Duitsland die ook enorm leuke uitjes organiseert; 

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Duitsland en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken in Duitsland met een hele fijne partnerorganisatie die 24/7 klaar staat voor jou. Ze organiseren leuke uitjes voor jou om andere Au Pairs te ontmoeten en helpen je overal bij! Ze nemen echt een extra stapje om jou thuis te laten voelen in Duitsland. Ook bieden ze dus een te gekke oriëntatie aan in Berlijn. Dit is de perfecte start van jouw Au Pair avontuur. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Duitsland? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page