top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Kind Au Pair gezin

AU PAIR BUITENLAND

Droom jij ervan om een tijdje in het buitenland als Au Pair te wonen, bijvoorbeeld in Parijs of Sydney? Wil jij graag met kinderen werken en een tijdje voor ze zorgen én wil je dit combineren met reizen? Kies voor het Au Pair programma. Misschien neem jij wel een tussenjaar, ben je op zoek naar een zomerbaantje of moet je stage gaan lopen, het Au Pair programma is de juiste keuze! 

 

Het woord ‘Au Pair’ stamt af van het Franse woord ‘En Par’. Dit betekent ‘op gelijke voet’. Als Au Pair ben je onderdeel van een gastgezin en van de cultuur van het land. Een echte culturele uitwisseling in het buitenland. Nieuwsgierig hoe het leven van een Au Pair er uit ziet? Lees hieronder meer over ons programma.

VOORWAARDEN

Om deel te kunnen nemen aan dit programma dit je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Voordat jij enthousiast wordt over ons programma, check eerst even of je aan de voorwaarden voldoet.

Reis Au Pair buitenland
Au Pair Brisbane foto

KOSTEN

We willen heel graag het Au Pair programma toegankelijk maken voor iedereen. En iedereen de kans gunnen om een tijd naar het buitenland te gaan. Klik op 'meer info' voor een kostenoverzicht. 

STAPPENPLAN

Ben je benieuwd hoe de procedure er precies uit ziet en wat de stappen zijn die jij gaat doorlopen? Check het voordat jij het programma boekt. 

John Lennon quote
bottom of page