top of page
Au Pair Australie

AU PAIR AUSTRALIË

Zie jij jezelf helemaal naar de andere kant van de wereld reizen? Koala’s en kangoeroes spotten of surfen op Bondi Beach? Als Au Pair in Australië ga je mee in de layed back sfeer en mentaliteit van de inwoners van dit verre land

Het programma

Je werkt gemiddeld 30 uur per week en daardoor heb je voldoende vrije tijd om het land te ontdekken en andere leuke dingen te gaan doen met je nieuwe vrienden. In sommige gezinnen werk je wellicht wat meer uren per week, maar hier krijg je dan natuurlijk ook wat meer zakgeld voor. Voor vertrek weet je precies wat het gezin van je verwacht en wat hier tegenover staat.  Het zakgeld dat je ontvangt ligt tussen de 200 AUD en 400 AUD. Ondanks dat het leven in Australië een stuk duurder is dan in Nederland, kun je hiervan prima leven en zelfs nog sparen. Je verblijft voor minimaal zes maanden bij jouw gastgezin tot maximaal twaalf maanden. Liever negen maanden weg? Dat kan natuurlijk ook. Het visum is twaalf maanden geldig en je kunt dus prima jouw Au Pair avontuur combineren met een rondreis door het land. Ga bijvoorbeeld voor zes maanden als Au Pair aan de slag, spaar genoeg geld in deze tijd, en ga nog een paar maanden reizen. Australië is zo enorm dat je dus zeker nog genoeg kunt zien! Ben jij de afgesproken tijd bij jouw gastgezin gebleven en is alles goed gegaan? Dan maak jij kans op de completion bonus van 500 AUD!  

NIEUW: Wanneer je tussen maart en juli start, is het mogelijk om voor minimaal 3 maanden als Au Pair in Australië aan de slag te gaan! 

Heb jij professionele ervaring in het werken met kinderen of heb jij een opleiding afgerond gerelateerd aan het werken met kinderen? Kies dan nu voor ons Expert Au Pair Australië programma! 

 

Kun je niet kiezen tussen Australië of Nieuw-Zeeland? Kies dan voor het combinatie programma.                                                                      

De kosten

Programmakosten: €400.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

AUSTRALIA MONTH! Juni 2024 is Australië maand bij Yellow Au Pairs. Boek nu het programma met €50,00 korting op de programmakosten en maak kans op leuke prijzen! 

En dit is inclusief de volgende extra’s:

 • Een oriëntatie dag georganiseerd door de partnerorganisatie; 

 • Een online baby- en kinder EHBO workshop; 

 • Vast contactpersoon in Nederland en in Australië.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

 • De reis naar Australië toe en terug naar Nederland; 

 • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

 • De kosten voor het visum. Dit is omgerekend zo'n €390,00; 

 • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

 • De kosten voor het internationale rijbewijs; 

 • De kosten voor een Working with Children check(WWCC);  

 • Je overige uitgaven in het land zelf.

Extra

We bieden via een van onze partnerorganisaties in Australië de mogelijkheid van een oriëntatie aan. Hierbij ontmoet je andere Au Pairs, verblijf je vier nachten in een hostel en kun je even bijkomen van de lange reis. Verder krijg je korting op verschillende reisjes en is het mogelijk dat ze je helpen met het vinden van een andere baan nadat je als Au Pair klaar bent. De kosten hiervoor bedragen €200,00 bovenop de programmakosten. Wat zijn de voordelen van deze extra service? 

 • 4 nachten (met ontbijt) in een hostel in centraal Sydney; 

 • Airport transfer vanaf het vliegveld naar het hostel; 

 • 5 dagen vol met activiteiten zoals: een oriëntatie, Bondi to Coogee beach walk en een guided city walking tour;

 • Hulp bij het vinden van een baan nadat je klaar bent met je Au Pair programma; 

 • Opslag van je bagage tijdens het reizen door het land. 

De partnerorganisatie

We werken samen met verschillende partnerorganisaties in Australië en plaatsen Au Pairs door heel Australië. De partners hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en begeleiden van Au Pairs en de gastgezinnen. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens jouw Au Pair tijd. Ook organiseren zij leuke Au Pair activiteiten en is er een oriëntatiedag bij het programma inbegrepen. Een toffe manier om jouw Au Pair tijd te starten en op deze manier andere jongeren te ontmoeten. 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Australië? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl. Bij boeking kun je kiezen uit het reguliere Au Pair programma, het Au Pair Expert programma of ons nieuwste programma waarbij de oriëntatie en vele extra's zijn inbegrepen. 

AUSTRALIA MONTH! Juni 2024 is Australië maand bij Yellow Au Pairs. Boek nu het programma met €50,00 korting op de programmakosten en maak kans op leuke prijzen! 

bottom of page