Au Pair Australie

AU PAIR AUSTRALIË

Zie jij jezelf helemaal naar de andere kant van de wereld reizen? Koala’s en kangoeroes spotten of surfen op Bondi Beach? Als Au Pair in Australië ga je mee in de layed back sfeer en mentaliteit van de inwoners van dit verre land.

Het programma

Je werkt gemiddeld 30 uur per week en daardoor heb je voldoende vrije tijd om het land te ontdekken en andere leuke dingen te gaan doen met je nieuwe vrienden. In sommige gezinnen werk je wellicht wat meer uren per week, maar hier krijg je dan natuurlijk ook wat meer zakgeld voor. Voor vertrek weet je precies wat het gezin van je verwacht en wat hier tegenover staat.  Het zakgeld dat je ontvangt ligt tussen de 200 AUD en 400 AUD. Ondanks dat het leven in Australië een stuk duurder is dan in Nederland, kun je hiervan prima leven en zelfs nog sparen. Je verblijft voor minimaal zes maanden bij jouw gastgezin tot maximaal twaalf maanden. Liever negen maanden weg? Dat kan natuurlijk ook. Het visum is twaalf maanden geldig en je kunt dus prima jouw Au Pair avontuur combineren met een rondreis door het land. Ga bijvoorbeeld voor zes maanden als Au Pair aan de slag, spaar genoeg geld in deze tijd, en ga nog een paar maanden reizen. Australië is zo enorm dat je dus zeker nog genoeg kunt zien! Ben jij de afgesproken tijd bij jouw gastgezin gebleven en is alles goed gegaan? Dan maak jij kans op de completion bonus van 500 AUD!                                                                        

De kosten

Programmakosten: €250.00 (inclusief administratiekosten van €50.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Een te gekke oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie.

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Australië.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Australië toe en terug naar Nederland.

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij!

  • De kosten voor het visum.

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie is gevestigd in het hippe Sydney en plaatst Au Pairs door het gehele land! De partner heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en begeleiden van Au Pairs en de gastgezinnen. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens jouw Au Pair tijd. Ook organiseren zij leuke Au Pair activiteiten en is er een oriëntatie bij het programma inbegrepen. Een toffe manier om jouw Au Pair tijd te starten en op deze manier andere jongeren te ontmoeten en om even bij te komen van je jetlag.

Waarom voor Australië kiezen volgens onze partner Melissa: ‘Australia is one of the most diverse countries in the world. We have beautiful beaches, wonderful climate, vibrate exciting cities. Visit Airlie beach in the North of QLD, or travel the great ocean road in Victoria. Go to Perth to see the rare Quaker wild life at Monkey Mia. Also get a selfie with a koala or Kangaroo anywhere in Australia! Visit the iconic Bondi Beach, see the beautiful Opera house and harbour bridge. Australia has a very active outdoor lifestyle, you will never be bored in our amazing country!’

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Australië? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl 

 

Op dit moment zijn de grenzen in Australië gesloten en het is onzeker wanneer de grenzen weer open gaan en het dus weer mogelijk is om naar Australië te reizen. Neem eerst even contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn tijdens de corona tijd.