top of page

Wanneer je klaar bent voor het Au Pair avontuur, kun je het programma boeken en zet je de eerste stap! Boek hier jouw Au Pair programma.  

Lees hieronder hoe de procedure in zijn werk gaat.

STAPPENPLAN

PROCEDURE

Stap 1

Boek het gewenste programma.

Stap 2

Je ontvangt van ons het boekingspakket, deze ga jij helemaal invullen en stuur je naar ons retour. Je ontvangt hier ook de factuur van de programmakosten en de administratiekosten. 

Stap 3

Ondertussen plannen we ook het Engelse interview in. Dit interview houden we via Whatsapp video bellen. Let op; Voor Amerika is dit niet mogelijk en het interview dient face-to-face gehouden te worden. Daarnaast nodigen we je ook uit voor de online meeting waarbij je handvatten en tips krijgt en andere Au Pairs ontmoet.  

Stap 4

Wij checken jouw pakket en sturen het na het interview en wanneer alles in orde is door naar onze partnerorganisatie in het land van jouw keuze. We bellen ook altijd even de referenties na. 

 

Stap 5

De acceptatie! Door ons en door onze partnerorganisatie dien je te worden geaccepteerd voor het programma. 

 

Stap 6

Een mogelijk gezin toont interesse in jouw profiel en je kunt dan contact met ze opnemen. Mega spannend, maar oh zo gaaf.

 

Stap 7

Wanneer er een klik is tussen beide, spreken we van een match en heb jij je gastgezin gevonden.

 

Stap 8

We helpen je met het regelen van de zaken voor vertrek (denk aan eventuele visumaanvragen, etc.)

 

Stap 9

Vertrek! We hopen dat je een geweldige tijd in het buitenland gaat beleven en blijven regelmatig met je in contact, samen met onze partnerorganisatie.

bottom of page