top of page
IMG_9465.HEIC

AU PAIR NIEUW-ZEELAND

Reis naar de andere kant van de wereld: Nieuw-Zeeland. Dit enorme veelzijdige land met de mooiste natuur, cultuur en geschiedenis is een perfecte plek om een paar maanden te wonen en te werken als Au Pair! Wil jij de Kiwi cultuur ontdekken? Ga dan aan de slag als Au Pair in dit adembenemende land! 

Je werkt gemiddeld tussen de 30 en de 35 uur per week, voldoende vrije tijd dus nog om veel van het land te zien en de natuur in te trekken. Het gemiddelde zakgeld ligt tussen de 240 NZD en 280 NZD per week. Je kunt hier goed van rondkomen, daarnaast kun je ook wat sparen om nog op reis te gaan bijvoorbeeld na of tijdens je Au Pair verblijf. Je verblijft voor minimaal zes maanden bij jouw gastgezin en maximaal voor twaalf maanden. Daarnaast heb je recht op vier weken doorbetaalde vakantie per twaalf maanden werken. 

Je Au Pair visum is 12 maanden geldig, dus je hebt voldoende tijd om het prachtige land te ontdekken. Ben jij netjes de afgesproken tijd als Au Pair gebleven? Dan maak jij kans op een completion bonus van 10 NZD per week dat je hebt gewerkt! Dat kan dus een mooie bonus worden. 

Om deel te kunnen nemen aan het reguliere Au Pair programma, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

                                                                   

De kosten

Programmakosten: €400.00 (inclusief administratiekosten van €75.00)

En dit is inclusief de volgende extra’s:

  • Vast contactpersoon in Nederland en in Nieuw-Zeeland;

  • Workshops georganiseerd door de partnerorganisatie; 

  • Een oriëntatie georganiseerd door onze partnerorganisatie en is inclusief CPR course. Start je avontuur goed en maak alvast vrienden! De oriëntatie zal plaatsvinden bij jouw Au Pair gezin in de buurt;

  • Een online baby- en kinder EHBO workshop.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Nieuw-Zeeland toe en terug naar Nederland; 

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM-verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij; 

  • De kosten voor het visum; 

  • De kosten voor de Verklaring Omtrent Gedrag(VOG); 

  • De kosten voor het internationale rijbewijs; 

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

Onze partnerorganisatie is gevestigd in Auckland, op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Ze plaatsen Au Pairs door het gehele land, dus het is ook mogelijk om op het Zuidereiland geplaatst te worden. Ze zijn enorm betrokken, komen verschillende keren op huisbezoek tijdens jouw tijd daar, organiseren een oriëntatie aan het begin van jouw Au Pair tijd bij jouw gastgezin in de buurt, organiseren verschillende uitjes gedurende het jaar en helpen je in contact te komen met andere Au Pairs! 

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na, je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!

Boeken Au Pair programma 

Ben je enthousiast geworden en zie jij het helemaal zitten om als Au Pair aan de slag te gaan in Nieuw Zeeland? Boek hier het programma of stuur een e-mail naar info@yellowaupairs.nl  

bottom of page