AU PAIR ENGELAND

Thee, scones, de vele pubs, het geweldige accent en het Engelse ontbijt! Zie jij het helemaal zitten om een tijdje in Engeland te wonen en kennis te maken met deze typische Engelse gebruiken en de Engelse humor? Ga dan als Au Pair naar Engeland toe!

Let op: Vanaf 1 januari 2021 is het vanwege de Brexit niet mogelijk om als Au Pair naar Engeland te gaan. Wil je hier meer over weten? Laat het ons weten. Verder hopen we dat dit in de nabije toekomst nog gaat veranderen. Fingers crossed. 

Het programma

Voor minimaal zes maanden kun je al als Au Pair aan de slag in het culturele Engeland. En zelfs tijdens de zomermaanden(juni-juli-augustus), kun je al voor minimaal drie maanden hier aan de slag als Zomer Au Pair. Zie jij jezelf al in de historische steden zoals Londen of Oxford lopen? Als Au Pair in Engeland werk je gemiddeld 25 uur per week en ontvang je tussen de €60,00 en €100,00 zakgeld per week. Hier kun je prima van rondkomen en leuke dingen van gaan doen en bezichtigen. Als Au Pair ontvang je buiten je zakgeld ook gewoon kost en inwoning en is het zakgeld dus echt om leuke dingen mee te gaan doen. Je bent minimaal 1,5 dag in de week vrij en meestal valt dit in het weekend. Daarnaast heb je voldoende tijd om een taalcursus te gaan doen, met vrienden af te spreken of een sport te gaan beoefenen. Kies jij voor een typisch Engelse sport? Je kunt nu zelfs vanaf je 17e als Au Pair naar Engeland toe, hoe te gek is dat! 

 

Een dag uit jouw Au Pair tijd kan er als volgt uitzien: je zorgt ervoor dat het ontbijt klaar staat voor je gastkinderen en maakt ze ’s ochtends klaar om naar school te gaan in hun schooluniform, je brengt ze naar school en zet daarna een was aan en zorgt dat de keuken weer netjes is, je gaat even de stad in en haalt de kids daarna weer op uit school, je gaat even naar de speeltuin, zorgt voor het avondeten en gaat daarna lekker naar de sportschool. Je bent echt onderdeel van het gezin en komt met een typisch Engels accent weer thuis na jouw te gekke Au Pair tijd.

De kosten

Programmakosten: €250.00 (inclusief administratiekosten van €50.00)

En dit is inclusief het volgende:

  • Advies voor vertrek, tijdens en na je verblijf.

  • Een contactpersoon in Engeland die enorm leuke uitjes organiseert.

Wat is niet inbegrepen in deze kosten:

  • De reis naar Engeland en terug naar Nederland.

  • Reisverzekering. We raden je aan om contact op te nemen met OOM verzekeringen, zij kunnen je het beste adviseren welke verzekering voor jou nodig is. Daarnaast helpen we je hier natuurlijk ook bij!

  • Je overige uitgaven in het land zelf.

De partnerorganisatie

We werken in Engeland met verschillende partnerorganisaties samen. Wat hebben zij allemaal gemeen? Ze zijn er voor jou als Au Pair en voor het gezin! Ze organiseren meerdere malen per jaar leuke uitjes voor jou en andere Au Pairs, ze zorgen ervoor dat jij in contact komt met andere  Au Pairs en vinden het enorm belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt.

Yellow Au Pairs

Wat doen wij? Yellow Au Pairs staat voor persoonlijk contact en je bent geen nummertje voor ons. Wij begeleiden je voor, tijdens en na,  je verblijf in het buitenland als Au Pair. Je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp, bellen of e-mailen. We zorgen er echt voor dat jij klaar bent voor het avontuur en zorgen ervoor dat jij een te gekke tweede familie gaat vinden. Ook voor het thuisfront hier in Nederland staan wij natuurlijk klaar. Samantha is zelf Au Pair geweest en weet precies wat jij doormaakt en speelt hier dan dus ook perfect op in. We gaan er samen voor zorgen dat jij een geweldige ervaring gaat hebben!